Mortuary gets a makeover

IMG_0424


https://www.superfit.uk.com

The Old Mortuary was converted from a single story Chapel of Repose, where people viewed their loved, or not, one, and a back work room, to a two-story extension attached to our existing cottage. The dimensions and style of the mortuary are slightly different to those of the cottage. We decided to maintain the utilitarian/industrial, albeit on a small scale, nature of the conversion. We wanted to replicate a concrete finish on the walls. This can be hideously expensive but our builders, Superfit, worked creatively to give us the finish we wanted in a more economic way. The result is beautiful and very hard wearing.

The full story of the conversion will be a whole other story, one day.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s